Hirdetés

Battlefield 3: Back to Karkand képek - 2. adag

|

Újabb két kép érkezett az ingyenes tartalomból.

Hirdetés

A Battlefield 3 idén érkezik, megjelenéskor pedig már a dobozban lesz a Back to Karkand letöltőkódja.

Összesen négy klasszikus pályát kapunk majd új formába öntve: Wake Island, Strike at Karkand, Gulf of Oman és Sharqi Peninsula. Nem rég már láthattunk két képet a csomagból, egy hátteret, illetve egy Strike at Karkand koncepciót. Most pedig következzen egy Sharqi és egy Gulf of Oman tervezet (+1: a korábban már bemutatott Wake Island):

A teljesség kedvéért klasszikus Battlefield 2 fegyvereket és járműveket is kapunk majd, új trófeákkal és öcsikkel megfejelve a csomagot. A DLC-t viszont azok kapják csak meg ingyen, akik előrendelik a játék Limited Edition kiadását (szerencsére úgy láttam, ez kis hazánkban is megvásárolható lesz).

A Battlefield 3 idén novemberben jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)