Hirdetés

Hackerek támadták a Battlefield 3 szervereit

|

Bár az Electronic Arts nem verte nagydobra, hackertámadás érte a Battlefield 3 szervereit.

Hirdetés

Mialatt mi arról olvasgattunk, hogy az Electronic Arts alaposan bevásárolt domain nevekből (például Battlefield 20), addig a Battlefield 3 szerverek leálltak, köszönhetően egy célzott hackertámadásnak.

Az EA már javában tervezte a Battlefield 4 premierjét (amely a Call of Duty: Ghosts nagy kihívója lesz az őszi szezonban és az új generációs konzolokon) és számolták vissza a napokat a nulladik napon tartandó E3-as konferenciájukig, miközben a szervereket hackerek támadták minden lehetséges erővel. Ha valakinek laggolt a játék, esetleg el sem indult, az nem a véletlen műve volt, hanem pár hacker tevékenykedéseinek, de már minden visszaállt a rendes kerékvágásba, legalábbis erről tanúskodik a hivatalos honlap.

 

Attól nem kell félnie egyetlen játékosnak sem, hogy BF4 adataikat ellopták volna, a hackerek sehova nem törtek be, „csupán” az volt a céljuk, hogy DDoS-támadásokkal zavarják a hálózati kommunikációt és megakadályozzák a multihoz való hozzáférést, ami sikerült is nekik. Az EA nem nyilatkozott olyan nagy elánnal az ügyről, mint például a FIFA-eladásairól vagy a Battlefield 3 Premium sikereiről, de ezen nincs mit csodálkozni. További fejleményekért a Battlelog fórumát érdemes követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)