Hirdetés

Battlefield 3 béta: 18 videokártya benchmark tesztje

|

A német PC Games Hardware egymásnak eresztett egy halom kártyát, hogy győzzön a jobbik.

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy a Battlefield 3 PC-s verziója a meglévő sokakat késztet gépfejlesztésre, ha nem akarnak erős kompromisszumokat kötni a látvány tekintetében.

A PC Games Hardware csapata azok dolgát próbálja megkönnyíteni, akik elszánták magukat a fejlesztésre, de dilemmáznak a gyártók kártyái között. Mivel az ismétlés a tudás és az unalom apja-anyja, ezért gyorsan lássuk a minimum konfigot:

- OS: Windows Vista 32 Bit
- CPU: 2 GHz Kétmagos (Core 2 Duo 2,4 GHz or Athlon X2 2,7 GHz)
- RAM: 2 GB
- HDD: 20 GByte
- GPU (AMD): DirectX 10.1 512 MB RAM (Radeon HD 3000, 4000, 5000, 6000 sorozat, HD 3870 vagy gyorsabb)
- GPU (Nvidia): DirectX 10.0 512 MB RAM (Geforce 8, 9, 200, 300, 400,500 sorozat, 8800 GT vagy gyorsabb) Ezzel már elindul a játék, de az ajánlott konfiguráció valamivel combosabb:

- OS: Windows 7 64 Bit
- CPU: Négymagos
- RAM: 4 GB
- HDD: 20 GByte
- GPU: DirectX 11 with 1 GB RAM (GTX 560 or Radeon HD 6950), mellyel elvileg magas részletességgel játszhatunk.


A benchmark teszt folyamata: kezdés a városban, majd le a víz mellé 20 másodpercre (FRAPS rögzítés), a Metro térképen, mely lehetőséget ad a nagyobb területek megjelenítésére, de tartalmazza a zárt tereket is, melyek esetében az frame rate 30 és 50 között volt. Természetesen az AMD és az Nvidia esetében is a legfrissebb driver-t használták a PCGH teszterei, de fontosnak tartják megjegyezni, hogy a megjelenésig még történhetnek változások. Most pedig következzenek az eredmények, melyeknél a tesztkonfigurációt a táblázatok alján találjátok. Amennyiben a képet az automatikus méretezés megvágná, úgy a galériában tudod teljes valójában megtekinteni.

 



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)