Hirdetés

Battlefield 3 - Előzetessel támad az Armored Kill DLC

|

Minden a DLC csomagok körül forog - most éppen a Battlefield 3: Armored Kill nevezetű bővítménye kapott előzetest.

Hirdetés

A DICE igyekezett megnyugtatni a nagyérdeműt, hogy továbbra is a Battlefield 3 tartalmaira koncentrálnak, melynek első és legbiztosabb jele az Armored Kill DLC előzetese.

A Close Quarters megjelenése még csak a kezdet volt a DICE állítása alapján és valóban nincs megállás, ha a Battlefield 3 DLC csomagjairól van szó. A soron következő pack az Armored Kill nevet viseli, a járművekre fókuszál majd és szeptemberben kerül kiadásra. A csomagban kapunk négy új térképet (köztük a Battlefield történelmének legnagyobb pályájával), új tankokat, ATV-ket, mobil tüzérségeket és egy Tank Superiority nevű játékmódot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)