Hirdetés

Battlefield 3: Földrengések a multiban?

|

A DICE a többjátékos módban is ki kívánja használni a Frostbite 2 engine előnyeit.

Hirdetés

A DICE ismét a Frostbite 2 engine technikai erősségeiről nyilatkozott, megpedzegetve annak lehetőségét, hogy nem csak az egyjátékos kampányban, hanem a többjátékos módban is hatalmas, pálya-alakító események történhetnek a Battlefield 3-ban.

Lars Gustavsson, vezető multiplayer dizájner elmondta, hogy az eddigi (single player) játékmenet videókban látott földrengések technikailag megoldhatóak a multiplayerben is.
„Még mindig kutatjuk a különböző multis környezeti rombolásokat, ezért korai erről beszélni," - mondta, majd folytatta: „Technikailag lehetséges, hogy a Frostbite 2 segítségével földrengéseket idézzünk elő a többjátékos módban. Úgy érezzük magunkat, mint a kisgyerekek a cukrászdában a Frostbite-tal – annyi alkalmazási lehetősége van, amire nem is gondoltunk, hogy szükségünk van, és még mindig azon gondolkodunk, hogy lehetne őket a legjobban kihasználni (...) Ez csak a kezdet az engine számára. Ami gátat szabhat annak, hogy milyen dolgokat művelünk vele, egyedül a mi kreatív határainkon múlik."

Egy biztos: mi, játékosok kíváncsian várjuk a végeredményt! A Battlefield 3 október 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)