Hirdetés

Battlefield 3 - Leesik tőle az állunk

|

Habár mostanság mindenki a Bad Company 2-re gerjed, ne feledjük, hogy készül a Battlefield 3 is.

Hirdetés

Készül bizony a Battlefield 3, és akik eddig látták mind odavannak tőle. Az ex-DICE főnök - Fredrik Liliegren - szerint például a Battlefield 3-tól mindenki pofája leszakad majd. Persze ilyeneket szoktunk hallani, ám fontoljuk meg, hogy Liliegrennek semmi oka már ajnározni a projektet.

A kijelentést amúgy egy Bad Company 2 interjú során kottyantotta ki az úriember, és további jó hírekkel is szolgált. A Bad Company 2 nem az utolsó PC-s DICE projekt, ugyanis a Battlefield 3 is tutira érkezik. Az NDA miatt ugyan pontos adatokkal nem szolgálhatott, de szerintem at már jó jel, hogy egy ex-fejlesztő szerint is profi játék készül a DICE műhelyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)