Hirdetés

Battlefield 3 - másfél millió előrendelés

|

Sokan úgy gondolják ez az ősz a Battlefield 3 vs. Modern Warfare 3 "csatáról" szól majd a videójátékok világában.

Hirdetés

Újabb adalék a nemes küzdelemhez - az Industrygamers megtudta, hogy átlépte a másfél milliót azon játékosok száma, akik lefoglaltak egy másolatot maguknak előre a Battlefield 3-ból. 

A Sterne Agee elemzője, Arvind Bhatia szerint az Electronic Arts menedzsmentje nagyon optimista, hogy a Battlefield 3 eladásai meghaladják majd elődjéét (Battlefield: Bad Company 2 - 9.5 millió példány). A minimális értékeléseket 80-ra várják, s Arvind Bhatia szernt a BF3 és az MW3 kombinált marketingkiadásai 100 millió dollár felett lesznek. A két hét előny, amennyivel korábban jelenik majd meg a Battlefield 3 nagy megjelenéskori sikereket garantálhat, azonban a Modern Warfare 3 megjelenése lelassítja majd a BF3 eladásokat. Azonban a Karácsony előtti utolsó rohamban a BF3 visszaszerezheti pozícióit - a Sterne Agee elemzője szerint. A játék valószínüleg sokkal hosszabban elhúzódó eladásokat produkálhat majd a rengeteg tervezett tartalmi csomag miatt.

Az előrendeléshez egyébként egy 15-20 dollár értékű map pack is jár, Arvind Bhatia szerint ez is lehet az oka annak, hogy ilyen sokan előrendelték a játékot.  A várható eladások 60%-a amerikai és 40%-a nemzetközi lesz.

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)