Hirdetés

Battlefield 3 videók a fegyverek testreszabhatóságáról

|

A játék fegyvereinek alakíthatóságáról már tudunk egy ideje, most meg is nézhetjük.

Hirdetés

A két film közel fél órán keresztül mutatja be a multis kalandok folyamán, hogy a Battlefield 3-ban mit is jelent a fegyverek testreszabhatósága. De még mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna el bárki is, ez egy korai verziója a Battlefield 3-nak, ezért ha valamiféle hibát láttok, akkor az azóta nagy valószínűséggel ki lett javítva.

A játék egyébiránt október 25-én jelenik meg a tengerentúlon, október 27-én Ausztráliában, és utánuk egy nappal vehetjük kézbe mi, európai játékosok. Ez csupán néhány nappal előzi meg a Modern Warfare 3 megjelenését, és már most kíváncsian várjuk, hogy mi lesz az összecsapás vége. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)