Hirdetés

AMD-s csomagban is érkezik a Battlefield 4

|

Azoknak, akik új kártya vásárlásán gondolkodnak, érdemes megvárniuk a Battlefield 4 megjelenését.

Hirdetés

Március 27-én, amikor a nagyközönség előtt is bemutatták a játékot, az elsők között számoltunk be nektek a legfrissebb Battlefield 4 hírekről, a 17 perces gameplay videón és képeken kívül pedig még aznap egy remek előzetest is olvashattatok nálunk.

Ezúttal az AMD tervével ismerkedhettek meg, mely szerint egy új kártyatípust hoznak forgalomba, melyet a Battlefield 4-gyel egy csomagban is meg lehet majd vásárolni. A fentebb már említett játékmenetet egy PC-n futtatták, amiben egy Radeon HD 7990 dolgozott, véleményünk szerint hibátlanul, úgyhogy érdemes lehet megvárni a "2in1" pakkot.

A Battlefield 4-es "Never Settle Campaign" pontos indulásának időpontja egyelőre nem ismert, de a madarak azt csiripelik, hogy a játék október 29-én érkezik majd, nagyjából ekkor számíthatunk az AMD akciójára is. Úgy tűnik a cég egyre jobban beerősít, gondoljunk csak a Tomb Raider, vagy a BioShock Infinite szépségére ATI kártyákon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)