Hirdetés

Battlefield 4 - ízlések és fegyverek

|

A DICE újabb videót tett közzé a Battlefield 4 fegyveralakítási lehetőségeiről és felfedte az igencsak Metal Gear Solid 4 hangulatú álcázást is.

Hirdetés

A fegyveralakítási lehetőségek láthatóan sokat fejlődtek, úgyhogy minden esély megvan arra, hogy a Battlefield 4-ben mindenki olyan csúzlival induljon harcba, ami teljesen megfelel az igényeinek és elvárásainak.

Az alábbi videóban Alan Kert, a játék vezető dizájnere ad némi ízelítőt arról, hogy a játékban milyen lehetőségeink lesznek a fegyverek testreszabását illetően, de kitért a járművek adaptív álcázási rendszerére is, ami a Metal Gear Solid 4 rajongókban kellemes emlékeket ébreszthet.

A Battlefield 4 november elsején jelenik meg a jelenlegi generációra (amihez kelleni fog a vas), a next-gen verziók pedig a konzolok érkezésével egy időben várhatóak. Ti melyik platformon szerzitek majd be a DICE lövöldéjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)