Hirdetés

Battlefield 4 - „miért PC-n a legszebb egy játék?"

|

A DICE nem szeretné a „gyáva utat” választani a Battlefield 4 készítésénél.

Hirdetés

Bár a Battlefield 4 még meg sem jelent, máris elkezdődtek a találgatások, hogy melyik platformon néz majd ki a legjobban a játék, holott a fejlesztők nem látják értelmét az ilyenfajta összehasonlításoknak.

Patrick Bach, a Battlefield 4 vezető producere nem örül, hogy megint ezen megy a civakodás. „Ezek a viták a Battlefield 3 megjelenését juttatják eszembe. Már akkor, jóval a next-gen konzolok megjelenése előtt is ugyanez volt a probléma. Akkor volt egy elképesztően szép PC-s játék és egy nagyon szép PS3-as és Xbox 360-as verzió, amelyek a csúcsgépekkel összehasonlítva kevésbé néztek ki jól, és emiatt rengeteg nyafogást kellett hallgatnunk" - mondta Bach. 

„Mi úgy tartottuk, hogy sokkal célravezetőbb, ha az adott platformok más játékaival hasonlítják össze a mi játékunkat, de az emberek folyton azzal jöttek, hogy 'oké, oké, de a PC-s változat miért mutat sokkal szebben, mint a konzolos verziók? Biztos nem is érdekel titeket.' Erre csak azt tudom mondani, hogy minden hardver esetén arra törekszünk, hogy a maximumot hozzuk ki belőle, és ez így lesz a Battlefield 4 esetében is. Mind a PC, next-gen, PS3 és Xbox 360 változatok esetében a legjobb eredményt szeretnénk elérni, ami az adott platformokon lehetséges" - tette hozzá.

A producernek persze nincsenek hiú ábrándjai, tudja jól, hogy a Battlefield 4 esetén is elszaporodnak majd az összehasonlító videók, és újfent szembe kell majd nézniük az emberek vádaskodásaival: „Választhatnánk a gyávák útját és csinálhatnánk egy a PS3 és az Xbox 360 képességeinek megfelelő játékot, és akkor minden változat valóban ugyanúgy nézne ki, de ezek nem mi vagyunk. Mi minden hardverből a lehető legjobbat szeretnénk kihozni."

Titeket is zavar, ha egy játék egyes változatai eltérnek a megvalósításukban?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)