Hirdetés

Battlefield 4: Dragon's Teeth megjelenés - a prémiumoknak már a jövőhéten

|

Az EA nem sokkal ezelőtt jelentette be a Battlefield 4 negyedik DLC-jének hivatalos megjelenési dátumát, amihez a csomag minden kis extráját is hozzácsapták.

Hirdetés

A Battlefield 4: Dragon's Teeth kapcsán egyre több hír látott napvilágot az elmúlt hetekben, sőt, pár napja egészen odáig jutottunk, hogy az Origin is írt a megjelenésről, valószínűleg véletlenül, a posztot ugyanis pillanatokkal később eltüntették.

Persze már akkor lehetett sejteni, hogy most már igencsak közel van a hivatalos bejelentés, amelyre végül ma este került sor a Battlefield blogon. A megjelenési dátum ugyan az, ami a korábbi hírből is kiszivárgott, azaz július 15., persze kizárólag a Premium felhasználók számára.

A DLC tartalmaz 4 új pályát (Lumphini Garden, Pearl Market, Propaganda, Sunken Dragon), valamint 5 új fegyvert, taktikai pajzsot, egy új járművet, valamint természetesen egy új játékmódot is. A Chain Link gyakorlatilag a nagy kedvenc Conquest egy átdolgozott változata, amelyben az egyes pontokat össze kell kötnünk egymással, hogy megnyerjük az ütközetet.

Ti örültök a Dragon's Teeth jövőheti megjelenésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)