Hirdetés

Battlefield 4 Dragon's Teeth - ezzel harcol a sárkány

|

A DICE hiába próbál titkolózni, egyre több infót sikerül kiszivárogtatni a Battlefield 4 következő DLC-jéből. Most a fegyverek és dögcédulák vannak terítéken.

Hirdetés

Úgy látszik minden nap kiderül valami újdonság a Dragon's Teeth DLC-t illetően, hiába is tart vissza mindent a Battlefield 4 fejlesztéséért felelős DICE. A Smythic fórum tagjainak már sikerült összegyűjteniük a feladatokat rejtő listát, és az első képet is sikerült megszereznünk a készülő frissítésből.

Az új infókra kedves DayZ-s pajtásunk, SGT. Desert Ranger hívta fel a figyelmünket, az elkövető pedig nyilván nem más, mint a Battlefield közösség egyik legkiemelkedőbb alakja, Jackfrags. A korábbi szivárogtatók, Wirrew és HattiWatt1 most is segítettek neki a videó elkészítésében, így megnézhetjük a Dragon's Teeth fegyvereit élesben.

A fegyverek mellett néhány dögcédula képét is sikerül kihalászni a kódból, amelyek újabb találgatásokra adtak okot. Két dögcédulán is található atombombás utalás, amely a Battlefield 4 egyjátékos kampányában is felütötte a fejét, így elképzelhető, hogy az új pályákat valamilyen nukleáris bombával szabhatjuk át. Emellett néhány földönkívüli is felütötte a fejét, akikkel lehet, hogy valamilyen easter eggben találkozunk majd, ahogy a Megalodont is megtaláltuk korábban.

Hogy pontosan mire is készül a DICE, valószínűleg nem fogják elárulni, de a megjelenést követően úgyis mindenki az ufókra fog vadászni, szóval előbb-utóbb megtaláljuk őket, ha vannak.

Nektek hogy tetszenek a Dragon's Teeth újításai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)