Hirdetés

Battlefield 4 - 64 bites rendszert kíván a béta

|

Aki szeretné kipróbálni a Battlefield 4 bétáját, jobb, ha felkészül, hogy komoly vasra lesz szüksége. Egy 64 bites operációs rendszer mellett.

Hirdetés

A Battlefield 4 bétatesztje október 1-én kezdődik, így el is kezdtek szivárogni az ezzel kapcsolatos infók, például a gépigénnyel kapcsolatban. A PC-s bétázóknak nem csak egy erős vas kell majd, de egy 64 bites operációs rendszer is, lévén a tesztverzió köszönőviszonyban sincs a régebbi megoldásokkal.

Azért nem kell megijedni: a teljes verzió támogatni fogja 32 és 64 bites rendszereket egyaránt, de aki még a nyitás előtt ki akarja a próbálni a többjátékos módot, az jobb, ha felkészül. Egyébként a PC-s bétával kapcsolatosan az is kiderült, hogy a csalásvédelemért Ismét a jól bevált a PunkBuster lesz a felelős megtámogatva a Gameblocks megoldásával, a FairFight-al. A két anti-cheat motor is tesztelésre kerül a béta során, hogy a megjelenésre már ezeket is problémamentesre csiszolják.

A Battlefield 4 bétájában október 1-től PlayStation 3-as, Xbox 360-as, és PC-s játékosok is részt vehetnek, ha rendelkeznek Battlefield 3 prémium tagsággal, előrendelték a sorozat negyedik részének Digital Deluxe vagy limitált kiadását, vagy korábban megvásárolták a Medal of Honor: Warfighter-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)