Hirdetés

Battlefield 4 - helikopterrel indul a buli

|

Elindult a napi cukorhintés, a Battlefield 4 körüli felhajtás minden nap tartogat valami igazán felesleges apróságot. Most sem lettünk okosabbak, csak láthatunk egy helikoptert közelről.

Hirdetés

Remélhetőleg még március 26-án bejelentik hivatalosan a Battlefield 4-et, így nem csoda, hogy most már meg van őrülve mindenki, és a Game Developers Conference egyik nagy eseményét várja.

Folyamatosan megy a találgatás, hogy milyen is a Battlefield 4 dobozkép, hol játszódik a játék maga, de már BF4 teaser videók is napvilágot láttak. Most is érkezett egy új, ahol egy helikopter indulását csodálhatjuk meg testközelből. Nem érzem, hogy ettől most jobban várok bármit is, de hát a teaser videó már csak ilyen, kelti a hangulatot, kierőszakolja a médiamegjelenést. Tessék:

Aki esetleg lemaradt volna: időközben elindult az új Battlefield hivatalos weboldal is, ahol egyelőre a világon semmi sem található, csak egy párás, vizes ablakot lehet az egérrel tisztogatni, és mintha egy tank lenne mögötte - nem nagy élmény. Március 27-ét írnak itt a nagy leleplezésre, tehát lehet, hogy többet kell várni, mi folyamatosan figyelni fogjuk a GDC 2013 eseményeit, és azonnal megosztjuk veletek, ha megtörténik a bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)