Hirdetés

Battlefield 4 - Kinectet és SmartGlass-t is támogat

|

A DICE elmesélte, hogy milyen csuda dolgokra lesz képes a Battlefield 4 Xbox-on.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Battlefield 4 valamilyen módon használja majd a Microsoft mozgásérzékelős rendszerét és a SmartGlass-t, de most a DICE egy kicsit részletezte is az új funkciókat.

A DICE producere, Patrick Bach egy interjúban elmondta, hogy többféle megoldást is vizsgálnak jelenleg a Battlefield 4 Xboxos verziójával kapcsolatban. "A SmartGlass-en a játékosok követhetik majd a térképet a többjátékos meccsek alatt és használhatják a másodlagos képernyő funkcióit. A Kinecttel kapcsolatban olyan  játékmenetbeli megoldásokkal kísérletezünk, mint a kukucskálás, a hajolgatás, a fejmozgás lekövetése és a hangutasítások beépítése" - mesélte Bach.

 

Az egyelőre nem tisztázott, hogy ezek a funkciók már a megjelenéskor benne lesznek-e a Battlefield 4-ben, vagy csak később tervezik belepatchelni őket, de mindenesetre mi kíváncsiak vagyunk az eredményre. Egyelőre senkinek sem sikerült az lövöldék játékmenetet drasztikusan átalakító - vagy egyáltalán jobbá tevő - mozgás- és hangérzékelős megoldást kitalálnia, de azért ne adjuk fel a reményt. A legjobb próbálkozás eddig a Ghost Recon: Future Soldier-ben lévő Gunsmith volt, de az sem in-game.

Szerintetek kell ezzel a woodooval szórakozni, vagy ez nem járható terep?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)