Hirdetés

Ez a Battlefield 4 többjátékos módja

|

This is Battlefield 4 Multiplayer - hangzik a ma érkezett trailer neve. Hármat tippelhettek, mit láthattok benne.

Hirdetés

Igen, a többjátékos módot, rengeteg robbanást, katonákat, fegyvereket, mindent, amitől a Battlefield 4 szép.

Mondanunk sem kell, a This is Battlefield 4 Multiplayer trailer a next-gen változatot mutatja, úgyhogy szállnak a törmelékek, darabokra szakadnak a raklapok, és ledől a ház. Az A ház. Van egy kis tankcsatás, jet skivel ugratós-elütős, vethetünk még egy pillantást a Commander Mode-ra, a mobilos alkalmazásra, megnézhetjük, milyen csak nézőként átélni a csatát, vagy hogy hogyan lehet a japán kamikázékhoz hasonlóan belevezetni egy vadászrepülőt az ellenséges egységekbe. A Battlefield 4 november elsején jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, nagyon kíváncsiak vagyunk, mennyivel lesz „csúnyább” a next-gen játéknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)