Hirdetés

Battlefield 4 - ez sehol máshol nem történhet meg

|

Meséltetek már egy videojátékban történt lenyűgöző eseményről a haverjaitoknak? A Battlefield 4 TV-reklámjából megsimerhetitek, mik azok a jelenetek, melyekhez hasonlót semmilyen más játékban nem élhettek át.

Hirdetés

Holnap véget ér a Battlefield 4 bétája, egészen a hónap végéig kell várnunk arra, hogy folytathassuk a kalandot, akkor már teljességében.

A DICE összeállított egy TV-reklámot, ami kevésbé szórakoztató, mint a Call of Duty: Ghosts reklámjai, de több benne a gameplay és az izgalmas jelenet. Játékosok mesélnek csillogó szemekkel arról, hogy mennyire király a Battlefield 4, és hogy mennyire nem tudták, hogy a számos szemkápráztató elem megvalósítása már nem a jövő kérdése. Valóban elég ütős, kevés játékban töri át a falat egy tank, miközben egy átlagos katonát üldöz.

A Battlefield 4 megjelenésére november elsején lehet számítani, nálunk az ünnep miatt a boltokban valószínűleg vagy egy nappal korábban, vagy pár nappal később lehet majd kapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)