Hirdetés

Battlefield 4 - még ma frissül

|

A DICE lövöldéjének Xbox One frissítése eredetileg el lett tolva, de a fejlesztők szerint még ma kimegy javító csomag.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy péntek 13-át elnevezhetjük frissítős pénteknek. A League of Legends után most a Battlefield 4 kap egy javítócsomagot, ami sok idegesítő kis hibát fog majd kijavítani. Ez főleg azoknak lesz örvendetes hír, akik már törtek kontrollert az egy lövés-egy halál bug miatt.

A Battlelog fórumain közölte ma a DICE a jó hírt, hozzátéve, hogy a nap folyamán előfordulhatnak szerverleállások. A frissítés tartalmának leírását pedig nemsokára közzé teszik.

Tehát, aki ma nem tud bejelentkezni, az ne lepődjön meg. Rövidesen minden szép és jó lesz. Legalábbis talán már nem kaptok fejlövést, ha leguggoltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)