Hirdetés

Battlefield 4 - "felcser! feeelcseeer!"

|

Üvöltöd a konzolodnak, amit a karaktered megismétel a játékban, majd oldalra dőlsz a kanapén, hogy kinézzél a fedezékedből. Xbox One-on érdekes dolgokra képes a Battlefield 4.

Hirdetés

A Battlefield 4 tesztünket már olvashattátok, sőt előtte a kampányt is bemutattuk nektek, de azért a DICE a next-genre is tartogat még meglepetéseket. Vagyis olyan funkciókat, amiket nem biztos, hogy bárki is használni fog.

Mindig elég szkeptikus voltam a hang- és mozgásérzékelés FPS-ekre való ráerőltetésével szemben, de úgy néz ki, hogy a Battlefield 4 is igyekszik minél nagyobb hasznot hajtani abból, hogy az Xbox One-ban már gyárilag ott van a Kinect. "MEDIC" - üvöltöd a tévédnek, amikor is a karaktered megismétli ezt a játékban. Olyan, mint a játék belső voice-chat rendszere, csak mégsem.

A másik újdonság, hogy ha a Kinect belövi, hogy hol is ülsz a kanapédon, akkor pusztán a fejed oldalra döntésével ki tudsz hajolni a fedezék mögül. Kicsit homályos a beszámoló, ezért nem tudjuk, hogy mondjuk egy járműben körül tudsz-e nézni a Kinect fejkövetésének köszönhetően, ami egyébként zseni lenne, vagy akkor is kikukucskálunk-e a fedezék mögül, ha csak a bal farpofánkat szeretnénk megvakarni.

Ezekre majd akkor kapunk választ, ha megérkezik az Xbox One és vele együtt a Battlefield 4 next-gen verziója. Ti hogy álltok a hang- és mozgásértékelős funkciókkal? Volt olyan, ami tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)