Hirdetés

Battlefield 4 - Xbox One frissítés is érkezett

|

A Battlefield 4 fejlesztéséért felelős DICE egy javítócsomaggal orvosolta a... mindegy, már minden nap írunk egy ilyen hírt. Most az Xbox One a soros.

Hirdetés

Rengeteg hibával sikerült piacra dobnia a EA-nak a Battlefield 4-et, de szerencsénkre a DICE jó munkásemberekhez méltóan azóta is pofozgatják a játék különböző verzióit. A PC és PS4 frissítést követően végre az Xbox One tulajokhoz is befutott a patch.

A mostani frissítés célja a stabilitási problémák megoldása volt, melyekből akadt bőven a Microsoft új konzolján. Volt, amikor csak a kistérkép bakijai miatt ütköztek váratlan akadályokba a játékosok, de olyan is volt, hogy a katona a csatatér alatt jelent meg, ami több szempontból sem előnyös egy háborúban. Nyitott ajtóról visszapattanó gránátok, hangokkal kapcsolatos problémák is javultak, örül a felhasználó, elégedett a nép. Vagy legalábbis nem annyira utálkozik már.

Ha szeretnétek látni a hibajavítások teljes listáját, a Battlelog oldalán megnézhetitek. Volt már olyan, hogy valamilyen vicces szituációba keveredtetek egy hiba miatt?

Címkék: #patch #fps
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)