Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - A Modern Warfare 2 az ellenfél

|

Nagyot vállalt az EA, amikor pozícionálta a Bad Company 2-t.

Hirdetés

A tegnapi szomorú EA pénzügyi helyzetjelentés ideje alatt, az EA Games elnök Frank Gibeau, aki elég sok bejelentést tett mostanság ismét kiejtett egy s mást a száján. Valami olyasmit, hogy a Battlefield: Bad Company 2 ellenfele csakis a Call of Duty: Modern Warfare 2 lehet.

A kijelentés elsőszámú indoklása a dedikált szerverek körüli mizéria. Míg a Modern Warfare 2 nem, addig a Bad Company 2 nagyon is rendelkezni fog dedikált játszóterekkel, ami önmagában persze még kevés, ha nem lenne e mellet még ott a kiváló online multiplayer. „A kiváló online játék a dedikált szerverekkel megtámogatva (...) fej-fej melletti versenyt fog okozni a Call of Duty-val a minőségben és az online játékban." -jegyezte meg.

Ehhez az EA CEO John Riccitiello csak annyit fűzött hozzá, hogy minden okuk megvan rá, hogy a világ elsőszámú FPS-éhez mérjék magukat és a Bad Company 2-t. Ezt látszik alátámasztani egy másik, DICE részről elhangzott nyilatkozat, miszerinte minden platform, s így a PC is egy saját Battlefield: Bad Company 2-t fog kapni, nem holmi konzolportot. Sőt, ha eljutnak odáig a motor fejlesztésében, akkor nagy valószínűséggel egy moddingot segítő csomagra is számítani lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)