Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 és 1943 - Bejelentve

|

Reggel még csak pletyka volt, mostanra biztos, hogy érkeznek az új Battlefield játékok.

Hirdetés

Az Electronic Arts sajtónyilatkozatban tette közzé az új Battlefield játékok megjelenésével kapcsolatos információkat. Két játék is érkezik idén a Battlefield franchise égisze alatt. Az egyik a Battlefiled: Bad Company 2, ami valamikor télen jelenik meg, Xbox 360 és PS3 konzolokra, valamint... PC-re! (Az első részből ugyebár jól kihagytak minket.) A másik, a Battlefiled 1943, ami elméletileg már a nyáron megérkezik, PS3-ra, PSN-re, Xbox 360-ra, és PC-re. A Battlefield sorozat legújabb két tagjáról mást nem is nagyon árult el a kiadó. Annyit még tudni lehet, hogy a Bad Company 2-őt a DICE legprofibb next-gen grafikus motorja a Frostbite hajtja, de aztán körülbelül ennyi. A sztori szerint a "B" század újfent harcba száll, havas hegyeken, és árnyas völgyeken keresztül tör előre, egyelőre ismeretlen célja felé, és aki az utukba áll, azt ledarálják durván. (Ennyit talán önerőből is kitaláltunk volna.) Annyit még elárultak, hogy a Battlefield Bad Company 2 leginkább az első rész finomhangolása lesz, természetesen temérdek újítással, de amit az első részben megszerettek az emberek, az minden visszatér, csak egy kicsit szebben, jobban, és több lesz belőle - azaz szebb grafika, jobb pályák, több jármű, még nagyobb rombolás, méginkább csapat orientált játékmenet. Ezzel szemben a Battlefield 1943 a klasszikus Battlefiled játékokra hajaz majd, célja az első részekben megismert stílus és megoldások alkalmazása 2009-es színvonalon. A Battlefield 1943 is a Frostbite motort használja természetesen, és három szigeten tolhatjuk majd a multiplayeres csatákat, úgymint Wake Island, Guadalcanal, és Iwo Jima. Hát, mit is mondhatnánk? Várjuk őket szeretettel. Ezerrel.

 

battlefield.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)