Hirdetés

Battlefield: Bad Company 2 - négyszemélyes co-op érkezik - frissítve

|

Az EA ma jelentette be, hogy a Bad Company 2 négyszemélyes co-op móddal fog gazdagodni hamarosan.

Hirdetés

Az Electronic Arts játéka nem szégyenkezhet, hiszen már ötmillió példány talált gazdára a Bad Company 2-ből.

Nem sokára egy új frissítés érkezik, ami az Onslaught névre keresztelt játékmódot fogja tartalmazni, melyben négy többjátékos pályán - Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes, és Nelson Bay - játszhatunk három társunkkal karöltve. A pályákat újféle fényeffektekkel látják el, más napszakban játszhatjuk azokat végig, járművek, és egyéb újdonságak is várnak ránk. Öröm az ürömben, hogy a hivatalos sajtóközlemény nem tesz említést a PC verzióról, kizárólag az Xbox 360 és a PlayStation 3 van megemlítve. Az árról szintén nem tudunk semmit.

UPDATE: Most kaptuk a hírt, hogy a DICE nem zárja ki a PC verziót, éppen azon gondolkoznak, hogyan tudnák átportolni úgy, hogy azok a játékosok, akiknek nincs meg az Onslaught, ne szenvedjenek kárt. Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy fizetni kell majd érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)