Hirdetés

Battlefield Bad Company 3 - lesz ebből valami?

|

A DICE vezetője nem igazán érti, hogy a játékosok mit szerettek annyira a Battlefield: Bad Company sorozatban. Segítsünk neki, mert megvalósulhat.

Hirdetés

A Battlefield Hardline bétájának árnyékában a sorozat kemény magja nem feledkezett el a Battlefield Bad Company mellékágról sem, és folyamatosan bombázzák a DICE-t az ezzel kapcsolatos kérdéseikkel.

Karl-Magnus Troedsson a DICE vezetője egy interjúban elmondta, hogy természetesen látták a Battlefield Hardline bejelentés után azokat a kommenteket, amik felelősségre vonták őket, hogy miért ezt a játékot csinálják meg a Bad Company 3 helyett. Troedsson hozzátette, hogy tisztában van vele, hogy a Bad Company foyltatását a rajongók nagyon szeretnék és számukra fontosak ezek a visszajelzések, de van egy dolog, amit nem ért: "mitől szerették annyira a játékosok a Bad Companyt?".

A DICE vezetője szerint ez az a kérdés, amire még a rajongók sem igazán tudják, hogy mit válaszoljanak. "Sok játékos a többjátékos mód gyorsaságát és irányításának direktségét szerették, mások pedig az egyjátékos módot, a karaktereket és a humort" - mondta Troedsson, majd hozzátette: "tehát akkor milyen is kellene, hogy legyen a Bad Company folytatása?"

Mindig veszélyes egy fejlesztőnek visszamenni egy korábbi rajongói kedvenchez, mert ilyenkor bizony elég valószínű a bukta. Troedsson is bevallotta, hogy "ijesztő lenne" újra elővenni a Bad Companyt, úgyhogy a játékosoknak "türelmesnek kell lenniük", de megerősített mindenkit, hogy a DICE szívéhez nagyon közel áll ez a mellékág is.

"Két dolgon múlik: ha az emberek nagyon szeretnék és a csapatom is szeretne rajta dolgozni, akkor megcsináljuk" - fejezte be a vezető.

Ti mit gondoltok? Szeretnétek egy Bad Company 3-at? Milyennek kellene lennie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)