Hirdetés

Battlefield Hardline béta- Xboxon is lesz a megjelenés előtt

|

A DICE vezetője elmondta, hogy még a Battlefield Hardline megjelenés előtt az Xboxos közösség is bétázhat egyet a játékkal, de az nem ilyen lesz.

Hirdetés

A Battlefield Hardline kódjából ma már kihalásztak egyet s mást a végtelen szabadidővel rendelkező játékosok, de most újabb érdekes információk derültek ki a játékkal kapcsolatban.

De ez főleg az Xboxos közösségnek lesz jó hír. A Battlefield Hardline béta egyelőre csak PlayStation 4-en és PC-n érhető el, de a DICE vezetője, Karl-Magnus Troedsson elmondta, hogy az Xboxosok is sorra fognak kerülni. Ugyan a mostanitól eltérő formában.

Karl-Magnus Troedsson, GM, DICE

A DICE vezetője azt is elmondta, hogy ez a fajta bétatesztelés nagyon fontos számukra "Még soha nem csináltunk hasonlót. Természetesen azért is csináljuk, hogy visszajelzéseket gyűjthessünk, de azért is, mert közben a háttérben rengeteg mindent tesztelünk mi is. Lesznek még hasonló tesztek a jövőben." - fejezte be Troedsson.

Ti kipróbáltátok már a Battlefield Hardline bétáját? Mik a tapasztalatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)