Hirdetés

Rengeteg időt töltöttünk az Electronic Arts legújabb játékaival

|

Kíváncsiak vagytok, hány sárkányt mészároltatok le a Dragon Age: Inquisition-ben? Tudni akarjátok, mennyi zombi veszett oda eddig a Plants vs. Zombies: Garden Warfare meccsek során? Erre tessék!

Hirdetés

Az Electronic Arts kedveskedett nekünk egy pofás infografikával, amiről többek között az is kiderül, hogy könyörtelen sárkánygyilkosok és fanatikus focirajongók vagyunk. 

A képről jól leolvasható minden impozáns statisztika, de azért emeljünk ki párat közülük. Több mint 2 milliárd percet töltöttünk el a Battlefield Hardline világában, 3,4 millió sárkány hasalt el Thedas földjén, 13 milliárd órát játszottunk a FIFA Ultimate Teammel és 1,3 milliárd zombit mészároltunk le vérszomjas virágokként a Plants vs. Zombies: Garden Warfare csataterén. 

Ti melyik értékhez járultatok hozzá a legtöbbet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)