Hirdetés

Battlefield Hardline - most már hivatalos, még idén érkezik

|

Tegnap még csak pletyka volt, ma viszont hivatalos. A Battlefield Hardline létezik és már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

Hirdetés

Tegnap kiszivárgott egy kis információ a Battlefield Hardline-ról, amit akkor természetesen még csak pletykaként kezeltünk. Most viszont az Electronic Arts is megerősítette az új Battlefield részt.

A Visceral Games stúdiójában készülő Battlefield Hardline lesz a legendás sorozat következő része, ami egy teljesen új vonalat nyit meg a franchise-ban. A főleg katonákat felsorakoztató brutális háború helyett a rendőrök és a bűnözök közötti harc lesz a középpontban.

A Battlefield Hardline megjelenés sem várat túl sokat magára, ugyanis az EA bejelentette, hogy a játék már idén ősszel megjelenik. A Visceral elmondta, hogy a többjátékos módon kívül - ami ugye a sorozat legfontosabb részévé vált az utóbbi években - nagy hangsúlyt szeretnének fektetni az kampányra is. Ez mondjuk a Dead Space stúdiójától talán el is várható.

A Battlefield Hardline megjelenés pontos dátumát és a támogatott platformokat egyelőre nem hozták nyilvánosságra, azt viszont tudjuk, hogy az E3 2014-es EA konferencián rengeteg információval szolgál majd a cég. 

Mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)