Hirdetés

Battlefield Hardline nyílt béta - megvan a hivatalos dátum

|

Az EA bejelentette a Battlefield Hardline nyílt béta utolsó eddig ismeretlen részleteit is, köztük az indulás dátumát, a pályákat, és hogy hány játékos játszhat a Conquest módban a régi konzolokon. Nem 64.

Hirdetés

A Battlefield Hardline nyílt béta indulási dátumáról eddig még csak pletykákat hallottunk, és de mivel a játék megjelenése március 19-re várható, sejtettük, hogy valamikor február elején zavarják le a tesztet.

Mint azt ma megerősítették, a nyílt béta február 3-án, jövő hét kedden indul és február 8, vasárnapig tart. Minden platformon egyszerre zajlik, így a PC-sek, PlayStation 3-asok, PlayStation 4-esek, Xbox One-osok és Xbox 360-asok is kipróbálhatják a játék Hotwire, Conquest és Heist módjait a Downtown, Dust Bowl és Bank Job pályákon, azonban míg a Conquestben PC-n, PS4-en és One-on egy meccsben egyszerre 64-en lehetnek, Xbox 360-on és PS3-on mindössze 24-en. Mondjuk azért ez sem kevés.

A fentieken túl megnézhetjük még a Hacker feature-t, mellyel mindkét csapat egy-egy tagja a biztonsági kamerák képeit pásztázva segítheti társait, biztonságos irányba terelve őket vagy megjelölve az ellenséges csapat tagjait.

A Battlefield Hardline gépigény az egyetlen, amiről még semmit nem tudunk, de a napokban várhatóan erre is fény derül. Biztosak lehettek benne, hogy ha tudomásunkra jut, továbbadjuk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)