Hirdetés

Battlefield Hardline - zseniálisak az újratöltési animációk (videó)

|

A Visceral már a Battlefield Hardline bétájában is rengeteg Easter Egget rejtett el, köztük rendhagyó újratöltési animációkkal. Telekinézis, itt a „pisztoly, hol a pisztoly” és rakétával szerencsétlenkedés - ez csak néhány közülük.

Hirdetés

Bár a Battlefield Hardline nyílt béta alatt bemutatott új játékmódjai nem nyerték el mindenki tetszését, azt azért mindenki elismerheti, hogy a Visceral humora a helyén van.

Néhány fegyverhez ugyanis egyedi újratöltési animációkat készítettek, melyek előfordulási esélye 1 a 10000-hez, viszont mivel soha nem volt még olyan könnyű gameplay-t rögzíteni, mint napjainkban, az internet nevezetű csodálatos teremtésnek hála most bárki láthatja őket. Az egyik legnépszerűbb Battlefieldes videós, Jackfrags összeállított egy montázst, melyben láthatjátok az RPG, az RO933, az AKM, és a Desert Eagle reload animációit, valamint jónéhány Easter Egget.

Itt az RO933-as egy másik felvételen, ha esetleg nem látnátok, mi történik pontosan.

Időközben a .410 Jury animációja is felkerült, ez szintén elég menő.

Az AKM esetében egyébként megoszlanak a vélemények arról, hogy a tárlebegtetés a Dead Space telekinézisére, vagy a szintén a Visceralnal készülő új Star Wars játékra utal-e. Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)