Hirdetés

Battlefield: Hardline - videón a változások

|

Új videót kaptunk a Battlefield: Hardline-hoz, ami a Gator Hunt nevű mocsaras pályát mutatja be, és azt, hogy mennyire jót tett neki az extraként rászánt pár hónap.

Hirdetés

A Battlefield: Hardline megjelenését anno októberről jövő márciusra csúsztatták, ami tekintve a béta utáni visszajelzéseket egy mindenképp szükséges lépés volt.

Egy Westie nevű Youtuber az Electronic Arts egy San Francisco-i rendezvényén járt, ahol ki lehetett próbálni a játékot, és a kiadó volt olyan jófej, hogy engedélyezte neki az ott játszató demó játékmenetének rögzítését és közzétételét. A kilencperces videó a Hotwire többjátékos módot mutathatja be a Gator Swamp pályán, és ha megnéztek korábbi anyagokat, láthatjátok, hogy a játékosmodelleken és az animációkon (köztük a fegyverekét) mennyit fejlesztettek mostanra. Csak így tovább, reméljük, hogy tényleg jó lesz, és senki nem fog fanyalogni, hogy „ezt DLC-ként kelett volna kiadni”.

A Battlefield: Hardline megjelenés március 19-én várható Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)