Hirdetés

Battlefield Heroes - Az első konkrét információk

|

A német PC Games magazin legfrissebb számában található cikkből mazsoláztuk ki az érdekesebb információkat.

Hirdetés

Miután Chavalier kollega bejelentette a nyáron érkező Battlefield: Heroes-t a német PC Games magazinban megjelent pár érdekes információ, melyek szerint két fiktív hadsereg feszül majd egymásnak a National Army és a Royal Army személyében. A kezdetekkor 2-3 térkép áll majd a rendelkezésünkre, de a DICE az EA-val karöltve folyamatosan bővíti majd a palettát, így nem fog pillanatok alatt unalomba fulladni a Heroes. A pályák a Battlefield térképektől eltérően jóval kisebb méreteket öltenek majd, de a gép dönti el, hogy egy-egy elhullás után hova is dob le majd bennünket. Karaktereink tapasztalati pontokat szerezve fejldőnek majd egy-egy meccs során, melyek 10-12 perces köröket jelentenek majd.

7674_1.jpg

Az összecsapások elején minden csapat 100 tickettel a zsebében indul harcba és ha sikeresen megölünk egy ellent, akkor azok ticketjei szépen átvándorolnak hozzánk. A cikkből nem derült ki, hogy ezek a ticketek milyen célt szolgálnak majd, de valószínűsíthető, hogy a tapasztalati pontokhoz lesz valamilyen köze. A korábbi Battlefield részekhez hasonlóan itt is lesznek majd járművek, melyeket életre kelthetünk, így csata közben behuppanhatunk egy Spitfire-be, M4 Sherman-be, vagy egy PzKfzIV-be.

7674_0.jpg

A három fő karakter - kommandós, mezei baka, nehéz tüzér - különböző képességekkel rendelkezik majd, így az egyik például képes lesz egyszerre hét bombát is visszahajítani a feladónak - I Eat Grenades.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)