Hirdetés

Battlefield 2 LAN

|

Mint azt bizonyára tudjátok, a hamarosan megjelenésre kerülő, hatalmas sikernek örvendő, Battlefield sorozat 2. epizódja számos akár forradalminak is nevezhető újítást fog tartalmazni. Mert ugye mindenki olvasta már e havi magazinunk hasábjain Uhu kolléga előzetesét a gammáról?! Namármost, ha azok közé a szerencsések közé akarsz tartozni, akik már idő előtt kipróbálhatják a játékot, akkor itt a lehetőség előtted, ugyanis március első hétvégéjén a Dortmundi repülőgép-hangárban megrendezésre kerül egy lan,(BF-Con05) melynek keretében 400 gamer kezdheti meg először nyúzni a gamet. A lehetőség tehát adott, a jelentkezés holnaptól indul, de tessék sietni, hiszen valószínüsíthető, hogy elég rövid idő alatt be fog telni a létszám:) További infók a fenti linken, (ár,program) ahol a héten még várható frissülés.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)