Hirdetés

Battlefield 2 MOD tool beta

|

Az ígéreteknek megfelelően az EA Games kiadta a Battlefield 2 MOD Tool kitet, mellyel elhozta a Paradicsomot az építő kedvű játékosok óriási táborának. A cucc egyelőre béta, ennek megfelelően a single player editor még nincs benne. Az ötvenmagás csomagot innen lehet letölteni. Megyjegyzés: Máris érkezett egy kisebb használati utasítás azok számára, akik lightmapeket akarnak generálni a játék objektumaival tarkított pályákról. Ezt a 700 megás fájlt le kell szedniük és elolvasni a readme fájlt a további teendőkért. Ha ezt nem teszik meg és az eredeti fájlokat használják, az árnyékok kicsit furán viselkednének.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)