Hirdetés

Battlefield Premium - készül a CoD Elite versenytársa?

|

Egy népszerű Battlefield oldal szerint a DICE egy CoD Elite-szerű szolgáltatást fejleszt Battlefield Premium néven.

Hirdetés

A Battlefieldo szerint a Premium június negyedikén, azaz az Electronic Arts E3-as konferenciájának napján debütál majd többféle új tartalommal és másutt nem megszerezhető exklúzív in-game ajándékokkal. 

"Először is az 'egyedi alkalommal' megjelenő Premium Knife és a fekete dögcédula, mellette katonák, fegyverek álcázása, dögcédulák és speciális feladatok is várhatóak.  

A DICE egy ingyenes közösségi Battlelog szolgáltatást pont egy éve vezetett be az E3-on. 

A Battlefieldo szerint a második Battlefield 3 expanzió, a Close Quarters június 12-én jelenik majd meg. Ezt majd egy bónusz tartalmi csomag követi augusztusban, majd a már bejelentett őszi és téli kiadása az 'Armored Kill'-nek és az 'End Game'-nek. 

Minden bizonnyal 2013 márciusában várható még egy ötödik kiegészítő is, hiszen Patrick Bach, a DICE egyik igazgatója azt nyilatkozta nemrég, hogy a Battlefield 3 támogatása a megjelenés után 18 hónapig fog tartani. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)