Hirdetés

Battlefield V - új videón láthatjuk a battle royale-t

|

Élesben is megnézhetjük, milyen élményt kínál majd a Firestorm.

Hirdetés

A jövő héten végre megérkezik a Battlefield V régóta esedékes battle royale módja, melyben 64 játékos eshet egymásnak a Halvoy nevű, hatalmas pályán.

Hirdetés

Március 25-étől bárki kipróbálhatja, milyen lesz a második világháborúban, egy tűzvihar árnyékában küzdeni az életben maradásért, addig viszont maradnak a videók. A gameplay trailer (fajtájára mostanában sajnos egyre kevésbé jellemző módon) tartalmaz játékmenetet, úgyhogy már csak ezért is érdemes belenézni. 

A Firestormban küldetéseket is teljesíthetünk, amikért szép loot jár, de nem lesz könnyű feladatunk. Van benne pár érdekes ötlet, ami egyedi élménnyé teheti (azon túl, hogy a második világháborúban, és nem valami modern vagy futurisztikus környezetben játszódik). Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)