Hirdetés

Battlefield V - ingyen harcolhatunk a csendes-óceáni hadszíntér ikonikus helyszínein

|

A Chapter 5: War in the Pacific érkezése után nem sokkal rögvest jön egy ingyenes hétvége is.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Battlefield V következő nagy bővítménye, Chapter 5: War in the Pacific DLC, aminek hála a játékban először válnak játszható frakcióvá az amerikai és a japán hadseregek, emellett új pisztolyok, puskák, lángszórók, terepjárók, repülők és tankok, valamint két Elite karakter is bekerül a repertoárba. Ezt pedig bárki kipróbálhatja majd november elején.

Hirdetés

Az új tartalmak megjelenésével egyidejűleg ugyanis november 1-4. között egy ingyenes hétvégével kedveskedik nekünk a DICE, tehát ha felkeltette az érdeklődéseteket a szigetvilágok frontja, akkor nyugodtan adhattok neki egy esélyt. Az új DLC október 31-i indulásával  egyébként mindössze csak 2 pályát kapunk, Iwo Jimát és a Pacific Stormot, de még ebben az évben visszatér a közönség kedvenc Wake Island is. Érdemes újra megnézni a Chapter 5 látványos előzetesét is, a megtekintése után jó eséllyel azonnal Iwo Jima partjain akartok majd szaladgálni ti is. 

Ti kipróbáljátok majd a Battlefield 5-öt az ingyenes hétvégén? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)