Hirdetés

Battlefield V - megvan a hivatalos cím, hamarosan jön a leleplezés

|

Az Electronic Arts végre hivatalosan is elismerte, hogy Battlefield V címmel érkezik a DICE sorozatának legújabb része.

Hirdetés

Már csak május 23-ig kell kibírniuk a Battlefield-rajongóknak, aznap leleplezi ugyanis a kiadó a legújabb részt, amiről már azt is tudjuk, hogy címében folytatódik a számozás, tehát a Battlefield V lesz a következő epizód.

Hirdetés

Trevor Noah komikus nemrég a Twitteren jelentette be, hogy igazak azok a pletykák, amelyeket egyébként ő maga indított el (végtelenül vicces figura, láthatjátok), tehát ő lesz a házigazdája május 23-án annak az eseménynek, amely során leleplezik a legújabb Battlefield-et. Ő ugyan még nem csapta a címhez az ötöst, de a battlefield.com már nem finomkodott: itt egy rövid közlemény mellett már látható is az a YouTube stream, amely egészen pontosan május 23-án 22 órakor indul el. Ha esetleg azt tervezitek, hogy egy héten át megnyitva tartjátok ezt a hírt, akkor a biztonság kedvéért berakom ide az említett YouTube adást:

Természetesen itt a GSO-n is megtaláltok majd minden fontos információt azonnal, amint azok elhangoztak az egy hét múlva esedékes nagy Battlefield V leleplezésen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)