Hirdetés

Battlefield V - úgy tűnik, nem mindenhol játszható rendesen a Firestorm

|

Sokan panaszkodnak arra, hogy Óceániában gyakorlatilag lehetetlen kipróbálni a játék battle royale módját.

Hirdetés

A divathoz és a rajongók igényéhez igazodva késve ugyan, de a legújabb Battlefieldbe is bekerült egy battle royale játékmód. Ám a jelek szerint nem minden régióban lehet élvezni.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy Óceánia területén, tehát például Ausztráliában vagy Új-Zélandon technikai problémák miatt játszhatatlan a Firestorm. Egy CiaranDoherty nevű ausztrál Reddit-felhasználó egy posztban számolt be arról, milyen tapasztalatai voltak a játékmóddal mostanában. Állítása szerint a több mint tízperces várakozási idő, illetve az, hogy nem is megy 190 alá a ping, gyakorlatilag teljesen tönkretette a játékmódot a régióban. Hozzátette még, hogy a DICE-nak és az EA-nek tájékoztatnia kellene erről a rajongókat, mivel az említett hibák miatt nincsenek játékosok, se működő szerverek, és nincs értelme csak a Firestorm miatt megvenni a játékot.

Egyébként a bejegyzésben több hozzászóló is megerősítette CiaranDoherty állításait, szóval úgy tűnik, hogy tényleg komoly problémák lehetnek Óceániában. A fejlesztők egyelőre még nem reagáltak a téma kapcsán, kíváncsian várjuk, hogyan kezelik majd ezt a problémát. Egyébként a világ azon részén gyakoriak a gondok az online játékokkal, de ezt általában úgy orvosolják a stúdiók, hogy más régiók szervereire is felengedik az ott élőket.

Ti tapasztaltatok már bármilyen komolyabb problémát a Firestormmal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)