Hirdetés

Battlefield V - három ingyenes hétvégét is tart az EA októberben

|

A próbaidőszakok során a játék különböző módjait próbálhatjuk ki PC-n.

Hirdetés

Sajnos közel sem tökéletes a helyzet a Battlefield V körül, mert ugyan a DICE folyamatosan csiszolgatja a játékot, továbbra is bőven akadnak hiányosságai. Ennek ellenére még mindig van egy viszonylag stabil közössége, és ebben a hónapban még többen ugorhatnak fejest a második világháborús mókába, ugyanis több alkalommal is ingyenes lesz a játék.

Hirdetés

Az idei Battlefest esemény részeként az EA több ingyenes hétvégét is tart a Battlefield V-ben. A tematikus időszakok során a többjátékos rész más-más módjait próbálhatjuk majd ki, így elég átfogó képet kaphatunk arról, milyen izgalmak várnak ránk a játékban, ha esetleg megvásárolnánk azt. Az EA közzétette a beosztást, amiből kiderül, mikor mit próbálgathatunk:

  • Első hétvége (október 10-13.): Holnaptól kezdve néhány napig a Rush játékmódba ugorhatunk fejest az Operation Underground, a Rotterdam, a Narvik és a Mercury pályákon, így pörgős csatározásokban lehet részünk.
  • Második hétvége (október 17-20.): Ebben az időszakban a Conquesté lesz a főszerep, ami talán a legklasszikusabb Battlefield-élményt nyújtja. A rotációban az Operation Underground, a Rotterdam, a Devastation, a Marita és az Arras pályák váltják egymást.
  • Harmadik hétvége (október 24-27.): Az utolsó ingyenes hétvége során a Grand Operations izgalmaiba kóstolhatunk bele a Twisted Steel, Narvik, Hamada, Rotterdam és Panzerstorm pályákon.

A próbalehetőség kizárólag a PC-s változatra vonatkozik. A klienst már tölthetitek az Originről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)