Hirdetés

A következő Battlefield V frissítés teljesíti a játékosok egyik kívánságát

|

Nyilván jobban hangzana három kívánság, de a DICE még nem képes arra, amire a beszélő aranyhalak és a közel-keleti olajlámpásokban szunnyadó dzsinnek.

Hirdetés

Jelenleg február 6-át és az aznap élesedő Into the Jungle tartalmait várja a Battlefield V közössége, hogy végre partra lehessen szállni a Salamon-szigeteken, ahol új alapokra helyezhetjük az amerikai-japán diplomáciai kapcsolatokat. Tárgyalásos módszerek helyett olyan megoldásokat részesítve előnyben, amelyek megkövetelik a Type 11 MG, az M2 Carbine, a Bazooka, továbbá a Shitotsubakurai Lunge Mine gyakori és rendeltetésszerű használatát.

Hirdetés

Némileg lemaradva az első hullám tartalmaitól, a 6.2-es frissítéssel kerül végül be a Battlefield V-be a játékosok egyik gyakran hangoztatott kívánsága, hogy végre tetszés szerint feldíszíthessék a harckocsikat. Tegyük azért hozzá, hogy a DICE gesztusa valójában nem árulkodik sem odafigyelésről, sem nagylelkűségről, mivel még a játék 2018-as rajtja előtt szerepelt a fejlesztők ígéretei között. De hát jobb későn, mint soha.

Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)