Hirdetés

Battlefield V - elképesztő mutatványt produkált az egyik játékos

|

A trükk nem új, de eddig még nem láttunk olyat, hogy valaki a DICE új játékában megcsinálta volna azt.

Hirdetés

Lehet bármennyire realisztikus egy lövölde, a szemfülesebb játékosok szinte biztosan találnak módot arra, hogy bemutassanak egy őrült, a valóságban eléggé kivitelezhetetlen lövést vagy manővert. Az egyik ilyen népszerűbb mutatványt pedig végre a Battlefield V-ben is sikerült megcsinálni.

Hirdetés

Talán hallottatok már a Loop Zookról, ami egy elég nehéz, de cserébe nagyon menő trükk. A lényege az, hogy egy játékos kiugrik a levegőben lévő repülőgépből, majd villámgyorsan kilő egy ellenséges repülőt a rakétavetőjével, végül pedig visszacsüccsen egy másik gépbe. Érthető módon elég gyors reflexekre és egy adag szerencsére is szükség van a Loop Zook kivitelezéséhez, de a rajongóknak már a Battlefield korábbi részeiben is sikerült bemutatniuk a dolgot.

Most pedig végre valaki a sorozat legfrissebb részében, a Battlefield V-ben is megcsinálta ezt az őrült manővert, ráadásul videóra is vette az egészet.

Worlds First Loop Zook in BFV ! from r/BattlefieldV

Nektek sikerült már ez a mutatvány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)