Hirdetés

Battlefield V - a mikrotranzakciókat azért persze nem ússzuk meg

|

Nagyjából körvonalazódni látszik, hogy a megjelenés után miből akarják életben tartani Battlefield V-öt, ha már a loot boxokat kukázták.

Hirdetés

Szerdán rengeteg részlet kiderült a legújabb Battlefield játékról, tegnap pedig már azt is megtudtuk, hogy búcsút inthetünk a játékipar aktuális mumusának, vagyis a loot boxoknak. Persze már ekkor is egyértelmű volt, hogy valamilyen úton azért módot talál az EA arra, hogy a megjelenés után is szert tegyen némi bevételre. 

Hirdetés

Erre pedig a jelek szerint a mikrotranzakciók szolgálnak majd. A Battlefield V-ben kétféle játékbéli valuta áll a rendelkezésünkre a jelenlegi tervek szerint. Az elsőt szépen gyűjtögethetjük játék közben, a második viszont egyfajta prémium fizetőeszköz lesz, amit valódi pénzért vásárolhatunk meg. Ezért a prémium valutáért viszont csak kozmetikai tárgyakat vehetünk, semmiféle tényleges előnyhöz nem juthatunk a megvásárolt cuccokkal. Így egy kicsit talán érthetőbb, miért tűnik elsőre annyira túltoltan színesnek és cicomásnak a Battlefield V, miért feszítenek a katonák menő (vagy menőnek gondolt) arcfestésekben, tisztességes zubbony helyett miért tolja mindenki trikóban vagy szétgombolt, bokáig érő bőrdzsekiben. A sötétzöld menetfelszerelések különböző árnyalataiért valószínűleg senki sem fizetne annyit, mint ezekért. 

Ti mit gondoltok minderről? Jobb, hogy tárgyakat rejtő loot boxok helyett elsimsezgethetünk majd a karakterünkkel, vagy ez már túlzottan taszító és a realisztikus hatás rovására megy? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)