Hirdetés

Battlefield V - egy új kép is igazolja a második világháborús körítést?

|

Ha a rövid ízelítő nem lett volna elég, most már közel biztosak lehetünk az új Battlefield témájában.

Hirdetés

Az Electronic Arts pár napja rántotta le a leplet a Battlefield-széria legújabb epizódjáról, legalábbis a pontos cím tekintetében. A részletesebb információkkal viszont még adósaink, egészen ma éjszakáig. 

Hirdetés

A napokban láthattuk az első kedvcsinálót a Battlefield V-ről, ami tényleg nem volt több mint egy ízelítő, hiszen mindössze egy pár pillanatig tartó jelenetet csíphettünk el a játékból. A rajongóknak persze nem kellett sok, és rögtön sejteni kezdték, hogy a második világháború harcszínterére térhetünk vissza, amit egy véletlenül nyilvánosságra hozott kép is igazolni látszik. Mindezt a szériára jellemző stílussal és színvilággal, természetesen.

A képen tisztán kivehető, hogy az amerikai hadsereg egy ejtőernyősét láthatjuk, vagy legalábbis egy olyan egyenruhát visel a katona, ami erőteljesen arra hajaz. Ugyan a kép egy kicsit homályos, de a névtelen katona egy Colt M1911-est és valószínűleg egy M1 Carbine-t tart a két kezében, utóbbi a második világháború egy ikonikus karabélya.

Elég biztosnak tűnnek a jelek, mindenesetre szinte minden fontosabb információt meg fogunk tudni a Battlefield V-ről a ma esti bejelentés során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)