Hirdetés

Battlefield V - tízszeresére növekszik a szinthatár

|

Hamarosan bekerül végre a rajongók által legtöbbet kért változtatás.

Hirdetés

A Battlefield V játékosok maximum 50-es Career Rankig fejlődhetnek el, aztán vége a szintezésnek. Ez a jelenlegi tartalomfolyam 4. fejezetében nagyot változik majd, amikor is 500-ra növekszik a szinthatár.

Hirdetés

A katonák minden 50. szintlépés után (100-tól kezdődően) egy kitüntetést fognak kapni, ami a profiljukban és a meccsekbeli ponttáblán is felbukkan majd. Az igazi jutalom azonban nem ez, hanem a temérdek farmolható Company Coin lesz. A szintezés alatt ömleni fog a valuta, aminek annyi hátulütője lesz, hogy a 4. fejezet megérkezésével a DICE kikapcsolja a meccsek után járó Company Coin jutalomrendszert.

"Mire eléritek a Rank 500-at, addigra közel 2 millió Coint fogtok összegyűjteni. Ha egyszer eléritek az 500-at, utána Assignmentek, Daily Orderek és Tides of War feladatok teljesítésével gyűjtögethettek majd tovább."

Papíron ez nem hangzik rosszul, de majd meglátjuk a gyakorlatban, hogy mennyire kárpótolnak majd ezek a meccsek utáni Coinok eltűnéséért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)