Hirdetés

Battleforge - az első játék DirectX 11 támogatással

|

A tegnap kiadott patch segítségével a Battleforge lett az első olyan játék, amely DirectX 11-gyel csillog.

Hirdetés

A csak interneten játszható stratégiai játék, a Battleforge eddig DirectX 10.1 támogatással rendelkezett, amit azért ki is használt. A tegnap megjelent patch engedélyezi a DirectX új generációjának használatát, mely már a 11-es számmal van ellátva.

Ugyan még nem igazán lehet kihasználni, mert egy DirectX 11-es kártya ára igen magasan van, a későbbiekben nagyon fogunk örülni ennek a lehetőségnek. A patchben emellett van még pár újítás, mint például a ctrl+egérgörgő használatával elérhető precízebb épületforgatás. Sok dolgot javítottak a kártyáknál is, úgy ahogy az interface esetében fellépő problémák nagy része is orvosolva lett. A kártyához tartozó tipp nem a chat ablak mögött jelenik meg, az ágyúk nem térnek vissza túl gyorsan semleges helyükre ha a megtámadott egység meghal támadás közben, a unity képesség hibái sem lépnek fel többet. Számos apróbb bugfix is bekerült, aminek örülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)