Hirdetés

BattleForge - az EA áldását adta a rajongói feltámasztásra

|

A kártyás, ingyenesen játszható stratégia néhány évvel ezelőtt állt le, de a rajongók továbbra sem adták fel kedvencüket.

Hirdetés

A BattleForge 2013-ban zárta be szervereit, lévén hiába vált ingyenesen játszhatóvá, így sem volt meg az méretű játékosbázis, amivel az EA hajlandó lett volna fenntartani. Majd most a rajongók megoldják.

A BattleForge újjáépítéséért felelős csapat elmondása alapján az EA nem bánja, ha a csapat újjáépíti a játékot, de voltak feltételeik, például, hogy nem kérhetnek pénzt DLC-kért vagy más tartalmakért.

A csapat gyárthat új lapokat, egységeketm stb. de nem készíthetnek többféle verziót a játékból. Ezen felül ugyan kereshetnek pénzt a játékkal, de csak annyit, hogy a projekt fenntartható maradjon.

A srácoknak el kell tüntetniük az EA logóját a kliensből, de ezen kívül azt csinálnak vele, amit akarnak. EA-s forrástól ugyan nem érkezett még megerősítés, de cáfolat sem, így jó esély van rá, hogy ez egy olyan rajongói megoldás lesz, amit nem lőnek már le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)