Hirdetés

BattleForge - Elkészült a kártyás multiplayer RTS

|

Az EA Phenomic a késő esti órákban kürtölte szét, hogy befejezték a munkálatokat, kezdődhet a sokszorosítás.

Hirdetés

Az EA Phenomic egy német gárda, s ha valaki nem tudná, az a Volker Wertich vezeti, aki létrehozta a Settlers sorozatot. Érdekes módon mind a Bluebyte, mind a később megalapított Phenomic idejében az a helyzet állt elő, hogy Wertich úr játékait (Settlers, SpellForce) inkább az Óvilág lakói értékelték, míg a nagy kacsaúsztató túloldalán halovány fogadtatás és 50-60%-os értékelések jutottak osztályrészül. Már ez is jól tükrözi a kulturális különbözőségeket.
No de térjünk csak vissza jelen hír tárgyához, ami egy főként többszereplős játékmódra kihegyezett valós idejű stratégiai játék.

forge01.jpg


A tűz, a fagy, a természet és az árnyak ereje csap össze, s közülük választhatja ki a játékos a maga frakcióját. Az első blikkre átlagos fantasy RTS-t alaposan megbolondítja, hogy egységeinket kártyák reprezentálják. Minden játékos rendelkezik egy alap paklival, amiből összeállíthatja a saját kis ütőképes csapatát. Ahhoz, hogy hosszabb távon is sikeresek maradjunk, újabb és erősebb kártyákra lesz szükségünk, amelyeket cserélhetünk, nyerhetünk, aukción szerezhetünk meg, de akár mikrotranzakciók keretében is szert tehetünk rájuk.
A játék tehát elkészült, ellenben konkrét megjelenési dátummal nem szolgálhatunk, a megcélzott időintervallum a stratégiai játékokkal telezsúfolt március hava.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)