Hirdetés

BattleForge - Gyűjtögess, vagy véged!

|

Az EA Phenomic boszorkánykonyháján az egyik üstben kártyalapok rotyognak lassú tüzön. A pénz vagy az ügyesség dönt?

Hirdetés

A Volker Wertich (ő az a fickó, akinek a fejéből a Settlers sorozat ötlete kipattant) vezette német Phenomic a SpellForce széria után is maradt az általuk jól ismert fantasynél. A szerepjátékos elemek ezúttal a háttérbe szorultak, cserébe viszont a gyűjtögetős kártyajátékok semmihez sem fogható örömeit élhetik át az ügyesebb, vagy a jól eleresztett játékosok. Az természetes, hogy mindenki, aki megvásárolja a játékot kap egy alap paklit, ami tökéletesen elegendő arra, hogy az ember beletanuljon a mókába. Először nyilván szólóban, majd jöhetnek a multis csatározások... online. A tervek szerint afféle online piactéren válogathatunk majd ütősebbnél ütősebb lapok és paklik közül, eladhatjuk a feleslegesnek ítél lapokat, csereberélhetünk, s ami még jobb, rendszeresen lesznek tornák, ahonnan az összecsapások nyertesei nem távoznak majd üres kézzel.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)