Hirdetés

Battleforge - Jelentkezz bétázni!

|

Elindult a béta! A jövő évi megjelenés előtt néhány szerencsés játékos akár már most kijátszhatja ütőlapjait!

Hirdetés

A 100%-ban Electronic Arts gondozás alatt álló (hm... minek is nevezzem?) újszerű stratégia végre elérte fejlődésének azon stádiumát, mikor már be lehet mutatni a nagyközönség egy szerencsés részének anélkül, hogy a látottaktól görcsös nevetések között a hasukat fogva fordulnának le székeikről. Hozzáteszem, nem azért mert a játék annyira humoros lenne. A Battleforge a stratégiák egy eleddig csak asztalnál, élőben játszott formáját portolja digitális formába, ahol a hatalomkártya világából már jól ismert ütőlap-gyűjtögetéssel, majd ezek kijátszásával verhetjük bucira az ellenség kobakját, akár on-line, vagy épp single. Pár nappal ezt megelőzően már volt hír itt a GSO-n a játékról, korábbra visszatekintve pedig még tisztább képet kaphattok az Battleforge-ról, de most egy apró apropó miatt mégis újra elővenném. Mert aki nem bír lemondani a Tolkien-féle (nem konkréten az ő művein nyugszik a történet, de napjaink fantasy-kultúrájának egyik megalapozójáról beszélhetünk) mesebeli világokról, amit most RTS formában bitekbe vésve, hatalomkártyákkal megédesítve is megkóstolna, az gyorsan jelentkezzen a bétatesztre, ami vagy Fileplanet account-jával, vagy a játék előrendelésével eszközölhet. A szerverek már élnek.

 

500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)